Phone
Маєте
запитання?

(044) 227-18-33

15-17 жовтня 2013 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2-б) відбудеться головна подія лабораторної індустрії в Україні, яка охоплює всі аспекти комплексного забезпечення лабораторій та лабораторного аналізу у наукових дослідженнях та медицині – VI Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій», який є традиційним майданчиком для презентацій продукції, місцем зустрічі виробників, постачальників і споживачів.

З кожним роком експозиція «Комплексного забезпечення лабораторій» стає масштабнішою і значимішою. Цьогоріч  в рамках заходу, зі слів організаторів форуму (Національна академія наук України та Компанія LMT), прийматимуть участь  більш ніж 310 компаній-учасників з 18 країн світу, а науково-практична програма Форуму буде представлена 34  конференціями, семінарами, а також 15 практичними майстер-класами, 23 технічними екскурсіями, 11 презентаціями (в спеціальній зоні відкритих презентацій – LABInnovation)

Основною метою Форуму є сприяння створенню, розвитку, оснащенню і модернізації державних, приватних лабораторій України та налагодження широкого діалогу  всередині та ззовні медичної спільноти.

Основним завданням медичної виставки «Охорона здоров'я» є ознайомлення широкого кола професіоналів з новітніми технологіями та досягненнями в області медицини та надає широкі можливості для спілкування та обміну досвідом в області застосування передових методик діагностики, лікування, профілактики захворювань, інформування практикуючих працівників охорони здоров'я про стан і напрямок розвитку медицини в Україні та закордоном.

Уже понад два десятки років виставка створює умови для налагодження професійних контактів та обміну досвідом між працівниками медичних закладів, постачальниками сучасного медичного обладнання, фармацевтами, ученими, сприяє просуванню конкурентоздатного вітчизняного виробництва у галузі медицини на світовий ринок та посиленню ефективності національної системи охорони здоров’я.

Отримати більш детальну інформацію на офіційному веб-сайті VI Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» : http://www.labcomplex.com/

Отримати електронний квиток на виставку.

  • Опубліковано : Labix
  • 09.10.2013
  • Категорія: Новини
  • Коментарі: 0